Foto,  Ur vardagen

Det blir snart bättre

Alla hjärtans dag 2017 – Det blir snart bättre…
dimma1
dimma2 dimma3 dimma4

Mjukhet, oro, lugn, stillsamhet, melankoli och hopp – allt detta finns med i dessa dimmiga bilder från min promenad idag tycker jag. Speglar lite de känslor och det som finns och pågår i mig själv just nu faktiskt…

Idag är det alla hjärtans dag. En fin, bra och kul dag, men denna dag symboliserar också något helt annat för mig.

För tre år sedan på alla hjärtans dag ringde de från äldreboendet där mamma bodde och sa att hon inte vaknat på morgonen. Att det var bäst att jag kom dit så fort som möjligt. Minns det som igår.

Fick ingen kontakt med mamma men maken och jag turades om att vaka där i tre dygn. Vi sov en timma var i taget på nätterna som följde och tittade mycket på TV, bland annat på skidsport dessa dagar, kvällar och nätter. Minns fortfarande Kalla och Hellner spurta i mål och att jag berättade för mamma där hon låg i sängen hur duktiga de var.

Den 17 februari 2014 gick hon bort, min kära älskade mor… Det känns fortfarande och jag har inte bara själva dödsdagen att tänka på utan det ledsna smetar liksom ut sig över alla dagar från den fjortonde till den sjuttonde februari.

Förutom alla andra dagar när det plötsligt slår mig att hon är borta.
För alltid.
Usch…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.