Foto,  Ur vardagen

Mot ljusare tider

LongingforspringRedo att ta nya tag, göra mig av med allt gammalt som inte funkar och lägga till nytt som gör det. Stressa mindre. Ta kroppens signaler på allvar. Ta bättre hand om mig själv och göra sånt jag vill och mår bra av. Ser fram emot ljusare tider och allt det goda och vackra som våren för med sig när den väl kommer. Ska bli så underbart!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.