Foto,  Ur vardagen

Kosta Boda

kostaboda1 kostaboda2 kostaboda3 kostaboda4 kostaboda5 kostaboda6 kostaboda7 kostaboda8 kostaboda9Igår åkte vi till Kosta Boda Art Hotel. Vi kom fram vid lunchtid, åt en härlig lunchbuffé och därefter gick vi och kollade på glasblåsning i fabriken. Fascinerande.

Efter det checkade vi in på rummet som var stort, fint och fräscht. Ludvig Löfgren hade inrett vårt rum och det var mycket fina detaljer överallt.

När vi packat upp lite lätt bytte vi om och gick ner till spa-avdelningen. Det var snyggt där och särskilt den stora poolen med konstverk i inglasade utrymmen i poolgolvet. Kanonläckert! Jag hade inte med mig någon telefon eller kamera dit, så jag kan tyvärr inte dela med mig av några bilder därifrån, men det var väldigt fint.

På kvällen hade vi beställt en trerätterssupé som jag dokumenterat på Instagram. Så himla gott! Efter det gick vi till glasbaren, lyssnade på trubaduren Mattias och körde ett musikquiz. Vi vann inte kan jag säga, men det var kul ändå.

I morse vaknade vi tidigt, åt god frukost och sedan gick vi ner till spa-avdelningen igen. Efter det gick vi en sväng i butikerna och sedan åkte vi hemåt, nöjda och glada.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.