Foto,  Ur vardagen

Dan före dopparedan

gran_ren1Det är dan före dopparedan och jag har tagit ledigt från jobbet. Vaknade tjugo över fem i morse, tassade upp och satte igång kaffemaskinen, hämtade tidningen, rastade Lisa och kröp sedan under täcket igen och läste Göteborgs-Posten. Så skönt!

Julstressen märker jag inte så mycket av – jag har varit ute i god tid med att köpa julklappar och tidigare den här veckan har vi handlat, jag har bakat fröknäckebröd och mina vodkaspetsade chokladbollar, satt på snören och etiketter på julklapparna som redan var inslagna, tvättat, städat och pyntat. Så nu känner jag mig ganska klar.

Idag ska maken göra Janssons frestelse och göra klart skinkan men för övrigt är vi färdiga. Men för sakens skull ska vi ge oss ut i julruschen. En sväng till Kungsmässan dagen innan julafton är en tradition. Dricka en tomtelatte på Espressohouse och titta på dem som är ute och julstressar i sista minuten. Kanske köpa någon kompletterande julklapp och/eller något eller några klädesplagg till imorgon bara för att…

Ikväll blir det uppesittarkväll hos sonen och hans familj. Det ska bli så mysigt!

Hoppas du har en riktigt fin dag och att du hunnit/hinner med allt som du önskar innan jul utan att stressa ihjäl dig. Det blir jul även om man inte hunnit klart med allt, så är det ju, och det blir bra i alla fall, det är jag säker på. Det finns inga måsten egentligen, så ta det så lugnt du kan, då blir julen mycket trevligare.

julbricka

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.