Foto,  Ur vardagen

Sköna söndag!

Idag var det dags för en träff med Promenadligan. Den här gången gick promenaden genom valda delar av Kungsbacka. Det var strålande vackert väder och härligt att vara ute!
promenad1
promenad3 promenad4 promenad5 promenad6 promenad7 promenad8 promenad9 promenad10Efter promenaden bjöd vi på glöggmys med skinka och diverse smårätter.
promenad11 promenad12 promenad13 promenad14 promenad15

En riktigt härlig tredje advent har det varit och nu ska jag njuta av resten av den här dagen också. Bläddra i en lyxig inredningstidning, kolla i en löparkalender vilka lopp man kan anmäla sig till under 2017, dricka kaffe, vila och bara ta det riktigt lugnt. Det gör jag alldeles för sällan. Sköna, sköna söndag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.