Foto,  Inredning,  Ur vardagen

Julpyssel

grantillverkningIdag åkte mammas gamla symaskin från 1958 (?) fram. Jag var pysselsugen och hade sett så fina granar på ett Instagramkonto som en kille som heter Erik har. Jag ville testa att göra dem. När jag var inne på hans hemsida och läste hur man skulle göra passade jag på att skriva ut datumbladen som han bjuder på. Jag hade hans julaftondatumblad i en ram förra året och nu i år hade han utökat med fler datumblad så man kan börja med dem redan i morgon, första advent. Me like!

adventsgranar3
adventsgranar Jag gjorde några granar med och några utan fot och jag tycker de blev riktigt, riktigt fina.

adventsgranar2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.