Inredning,  Ur vardagen

Inredningsprojekt

Nu har det grejats här ett tag… Hallen har fått en ny byrå och lite nytt på den.hallenGästrummet har nu även blivit kontor.
kontor Det känns trivsamt att sitta här inne vid datorn.  Det återstår lite pill och fix och framförallt så vill jag hitta en riktigt fin stol att ha vid skrivbordet. Jag vet ungefär hur jag vill att den ska se ut, men jag har inte hittat den än. Det och en ny garderob dit in är det som jag känner återstår just nu.kontor2Och dressingroomet som påbörjades redan 2008 är nu just det; ett dressingroom. Från början var det en bar som delade plats med garderoberna och sedan kom skrivbordet in istället någon gång 2010 eller så. Men nu är det alltså klart…

dressingroom3 Och så här blev det.dressingroom2 Mycket plats och många speglar. Och en puff att sitta på när man blir trött av allt klädprovande. 😉 Alla garderober syns inte på bilderna, men ungefär så här blev det. dressingroomEventuellt ska lite snygga knoppar upp på väggen mellan sittpuffen och den runda spegeln. Jag tror det kan bli riktigt snyggt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.