Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Halloween

Innan middagen igår kväll…halloween3 Lugnt och skönt och avkopplat i soffan.halloween2 Så ringde det på dörren och det här glada gänget var ute på bus eller godis-runda.halloween1Vi hade laddat upp med rejält med godis inför kvällens invasion…
halloweengodisSen åt vi, busade och lekte innan det var dags för lilla fröken Charm att gå och lägga sig.
halloween4

Efter det kollade vi på Så mycket bättre och hade en myskväll i soffan hemma. Så skönt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.