Foto,  Träning,  Ur vardagen

Vilken härlig helg!

I morse var det dags för vår promenadliga att gå en slinga. Vi hade bestämt oss för Vättlefjäll. Ingen hade koll på rundan och vi gick lite vilse här och där och rundan som skulle varit 10 km blev 12,5 km. Men det var härligt väder och väldigt vackert så det gjorde ingenting alls.

vattlefjall2 vattlefjall3 vattlefjall5 vattlefjall7 vattlefjall8 vattlefjall9 Fika tog vi oss tid till efter ett antal kilometrar. Det finns inte mycket som slår känslan av trivsel som infinner sig när man öppnar en temos kaffe, häller upp i kopparna och sedan njuter av den ädla drycken tillsammans med något gott att tugga på. Ja, fika ute är guld.

vattlefjall1 vattlefjall10Hösten har nu börjat måla naturen i sina färger. Det är fortfarande mycket grönt kvar, men det gröna är uppblandat med rött, gult, brunt och lite svart.

vattlefjall11 vattlefjall4 vattlefjall6När kvällen närmade sig tog jag med mig kameran ut och gick en sexkilometare till. Ville fånga de första hösttecknen i vår lilla stad också…

kvallspromenad1 kvallspromenad2 Det sprakar verkligen av färg redan nu! 🙂

kvallspromenad3 kvallspromenad4 kvallspromenad5 kvallspromenad6 kvallspromenad7 kvallspromenad8 kvallspromenad9 kvallspromenad11 kvallspromenad10Man vill ju liksom inte gå in när det är sådana här härliga dagar och kvällar. Men nu har mörkret sänkt sig och en lugn hemmakväll väntar. Vilken härlig helg jag haft!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.