Foto,  Ur vardagen

Norvalla marknad 2016

Idag var det dags för Norvalla marknad. Been there, done that – men ändå… Det är något speciellt med dessa marknader. Generation efter generation luras att lyssna på duktiga säljare och deras produkter slinker så lätt ner i en påse i utbyte mot en hundring eller två…

I dag fanns det massa gamla traktorer i anslutning till marknaden och där gick det omkring en mäktig skara gubbar om jag får säga så… Jag blev mest glad över det lilla blomsterarrangemanget och flaggan på den första traktorn jag la ögonen på. 🙂

norvalla1 norvalla2 norvalla3 Kanderade äpplen fanns förstås att köpa för den som ville.norvalla4 Och ballonger, leksaker, träsaker, kläder, mössor, väskor…norvalla5…diverse skrot…norvalla6…mat, handslöjd, mattor, gardiner, mirakelmedel, munkar, godis och ja, you name it! Allt finns här! norvalla7Så mycket folk som besöker lilla Norvalla är nog sällsynt. Bilarna strömmar till och parkeringsplatserna på åkrarna fylls snabbt. Väldigt välordnat måste jag säga.
norvalla8

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.