183 motionspass 2016,  Foto,  Ur vardagen

Promenadligans sommarfest

En gång i månaden brukar vi i ”Promenadligan Hurtbullarna” träffas och gå cirka en mil i olika miljöer. Vi brukar först gå en bra bit, sedan stannar vi och grillar korv eller fikar innan vi fortsätter och avslutar promenaden. Igår hade vi kommit överens om att vi skulle ha en ”sommarfest” efteråt och alltså inte nöja oss med att bara promenera.

skärgårdsmilen1Alla deltagare är inte med alla gånger men igår var vi som synes åtta tappra själar som bestämt oss för att promenera Skärgårdsmilen-sträckan, vilken jag och en av de andra damerna i sällskapet sprang tidigare i år.

Den gången hade jag ju ingen kamera med mig såklart, men det hade jag igår eftersom jag redan då såg att det fanns mycket fint att titta på och att fotografera där ute på Hönö och Fotö.

Dagen inleddes med regn och gråväder men hoppet var ju att molntäcket skulle spricka upp och att solen skulle kika fram under dagen. Väl framme på Hönö och när promenaden just påbörjats såg det dock ut så här:
skärgårdsmilen13Men sen blev det bara bättre och bättre..
skärgårdsmilen14 skärgårdsmilen2skärgårdsmilen11 skärgårdsmilen15 Efter promenaden bjöd vännerna som bor på Hönö på ost, kex, bigarråer, vinbär och valfri dryck.skärgårdsmilen3 Vi lät oss väl smaka och njöt för fulla muggar där i solen på altanen omgivna av grönskan i den vackra och mysiga trädgården.skärgårdsmilen4 skärgårdsmilen5 Hrmmm – finn ett fel… 😉skärgårdsmilen6_2 Därefter fick vi grillad fläskfilé och kyckling med majs, en härlig sallad och massor av andra goda och fräscha tillbehör. Mmm, så gott!skärgårdsmilen7 skärgårdsmilen8skärgårdsmilen9 skärgårdsmilen10Många skratt, skön musik och mycket prat blev det under kvällen och en helt ljuvlig vit kladdkaka till dessert rundade av den underbara måltiden.

Mmm, så har jag upplevt ännu en sån där fantastisk dag och kväll som jag sparar minnet av länge, länge efteråt; svensk sommar när den är som bäst – fint väder, gemenskap och god mat. Livet på en pinne.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.