Do tomorrow

dotomorrowSå fylld av drömmar, önskningar och glädje.
Tänk om jag vågade lite mer, vad skulle hända då?

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Do tomorrow

  1. Anna skriver:

    Släng dig ut testa dina vingar.
    Du måste våga för att dina drömmar skall uppfyllas.
    Du kommer att lyckas bara du bestämmer dig.
    Det är bara du själv som sätter upp hindren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *