Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Bröllop idag

pionerdukning insalatacapreseIgår kväll var det spelkväll här. Det innebär lite mat innan och jag hade fixat insalata caprese till förrätt, en väldigt god kycklingrätt och till dessert en variant av tiramisu. Enkelt men gott.

Idag är det ännu en mulen dag här på västkusten och det regnade mycket i morse. Men nu är det uppehåll och jag hoppas att det håller i sig. Om en dryg timma är det bröllop på gång och jag har fått äran att fotografera. Ska bli så roligt!

Ha nu en skön fortsättning på denna lördag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.