Barnbarn,  Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Midsommardagen 2016 med ”Fullavbus Rambäck”

I lördags kom sonen med familj hit. Jag förberedde med att baka en paj; jordgubbar och rabarber…midsommardagen1—strösocker och smör.
midsommardagen2 Smuldeg med råsocker.midsommardagen3 In i ugnen och vips var den klar! Till den gjorde jag en krämig vaniljsås. Mmm…midsommardagen4midsommardagen5Till köttet/kycklingen tillverkade jag ett kryddsmör med soltorkade tomater, rosmarin och parmesanost.

midsommardagen6På grillen lade vi ryggbiff och till mig kyckling, såklart. Till detta förkokt potatis som fått sig ett par vändor på grillgallret och en fräsch sallad. 
midsommardagen8Efter maten avnjöts den goda, nybakade pajen.
midsommardagen7Vid matbordet bjöd barnbarnet på en himla massa bus. Oj, oj, hon är SÅ medveten nu och jag tycker såklart att hon är helt bedårande och supercharmig; en riktig liten spjuver! midsommardagen9 midsommardagen10Och när alla var mätta och belåtna satt vi ute en stund och då fick vätten sig ett par gosiga pussar och kramar.
midsommardagen11 midsommardagen12Ja, så här såg midsommardagen ut här; har jag lyckats förmedla glädjen och kärleken?
midsommardagen13

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.