Pinsam farmor

kallbadhusetJaha, så var det då strax dags för midsommar och allt vad det innebär med firande och traditioner. Det fina vädret som vi vid Kallbadhuset i Varberg (ovan) kunde njuta av för några veckor sedan är som bortblåst. Det är varmt men grått och regnigt och det verkar inte bli så mycket bättre i morgon. Men man är ju luttrad midsommarfirare så här dags i livet och står ut med det mesta. Har planen klar. Det finns gummistövlar och den vita sommarklänningen kan snabbt bytas ut mot något annat…

Det jag dock verkligen håller tummarna för inför morgondagen är att det åtminstone är uppehåll runt ettsnåret så att vi kan dansa runt midsommarstången på Hamravallen med barnbarnet, att vi ska kunna köpa en lott eller två och bara vara där om så en pytteliten stund. För känslan och traditionens skull. Hennes första midsommar på ”riktigt” – förra året var hon ju bara någon månad rund midsommar…

Och blir det så kommer jag att vara en riktigt pinsam farmor ska ni veta. Jag kommer att ta med mig henne, ställa mig i ringen, dansa, hoppa och klämma i allt vad jag kan i ”Kou ack ack ack” om jag får chansen. Believe me! Så slipper sonen och hans sambo… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *