Foto,  Ur vardagen

Vad heter blommorna?

wildflowers2

Idag gick jag på en promenad och det var så skönt att komma ut! Jag passade på att plocka diverse blommor (ogräs?) på vägen och sedan tog jag några bilder när jag kom hem.  Till det här stillebenet bröt jag av en blomma från arrangemanget på balkongen också. Den röda blomman gjorde sig himla fint till de andra tycker jag, vad tycker du?

Och på tal om just den blomman så är jag väldigt nöjd med den och hela gruppen som jag planterat i den höga svarta rottingkrukan på baksidan. Nu finns det bara ett problem om jag skulle vilja göra om det till nästa år… Jag vet inte vad någon av de röda blommorna jag planterat heter. Vet du?

rödablommor

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.