Foto,  Ur vardagen

Tacksam

utholmen4_2Sämre väder har nu dragit in över västkusten. Det är fortfarande varmt men det är mycket moln och det har regnat lite tidigare idag. Inte mig emot, det behövdes lite regn nu och jag är hemma sjuk så det spelar ingen roll alls vad det är för väder. Är dock tacksam för att det inte är 30° varmt och strålande sol. Hade det varit det hade det känts än värre att tvingas stanna inne. Nu är visst tempen på väg uppåt igen så jag går och vilar en stund…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.