Foto,  Inredning,  Ur vardagen

Baksidan 2016

balkong1 balkong3 balkong4 balkong2 balkong5 balkong6Ja, så här någonting blir det på baksidan i år. Vissa saker har redan flyttats runt och om, men jo, någonting sånt här alltså. Känns bra. Nu ser jag fram emot många härliga timmar här i söderläge. Solstolar finns, grill, växter, bord och stolar, jo jag har så jag klarar mig. Check, check!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.