Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Farmors lilla busa

Ja, igår kom då alltså detta lilla yrväder hit på morgonkvisten och jag fick rå om henne hela dagen. Först busade och lekte vi inne och sedan sov hon en stund. När hon vaknat fixade jag lunch till henne och mig och sedan gick vi ut till lekplatsen.

27maj3_2016 27maj2_2016 27maj2016_2 27maj4_2016 27maj7_2016 27maj5_2016När vi kommit in och lekt, läst och myst en stund kom sonens sambo hit och vi började förbereda middagen.

27maj6_2016 Lillskruttan somnade vid åtta och då satt vi kvar i köket, pratade, myste och hade det trevligt. En riktig rå om tjejerna-dag och -kväll helt enkelt. Underbart!

28maj2016_2I morse vaknade prinsessan strax innan klockan sex och sen var det full rulle! Nu är det tomt här hemma igen och jag längtar redan efter nästa gång vi ses.

Ja, jag vet att det blir mycket barnbarn här nuförtiden men hey, det är något av det största som hänt mig och jag bara måste få dela med mig! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.