Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Happy Friday!

syrenIdag har jag tagit semester. Sonen frågade mig för länge sedan om jag kunde ställa upp som barnvakt idag då han ska jobba på Summerburst i Göteborg och hans sambo också jobbar. Självklart ställer farmor upp på det! Det är ju så roligt och härligt att få tillbringa tid tillsammans med mitt underbara barnbarn. Älskar, älskar, älskar verkligen henne! <3

leiasover

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.