Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Leia 1 år

tårta1Idag fyller farmors lilla älskling 1 år! Helt otroligt vad fort tiden går! Sonen med familj bjöd på tårtkalas. De vackra och goda tårtorna hade hennes pappas begåvade kusin bakat. Mmm.

Leia1årTårta provades alltså för första gången idag och födelsedagsbarnet tyckte om det.

tårta2 Leia1år2Grattis älskade Leia, du är helt fantastisk och jag älskar dig precis hur mycket som helst!

tårta3

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.