Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Guldlock och farmor

Idag blir den här lilla skruttan 11 månader! Helt otroligt vad fort tiden går! Grattis, lilla vän!ätergurka2Pappa sa, när vi sågs senast och han såg bilderna på henne, att det står ett kort på mig uppe på hans bokhylla… Det kändes som att han tyckte vi var lite lika, mitt kära lilla barnbarn och jag.

Så jag letade jag upp samma bild hemma, ett foto som togs på mig i studio, när jag var ett år gammal och jämförde det med en bild som jag tog på mitt lilla barnbarn förra helgen.

ätergurka_svjessica1970_2

Åjo, vissa likheter finns det allt… Eller? Fast jag ser inte ut att vara lika full av bus och var inte lika söt heller, såklart. 🙂

Dessutom hade jag fått färre tänder och håret var inte tillnärmelsevis lika långt som vår lilla Guldlocks.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.