Ur vardagen

Ingen vanlig dag

image

Vaknade innan klockan ringde i morse och tänkte att det var en vanlig tisdag. Men det blev ingen vanlig tisdag. Explosioner har skakat Bryssel och Europa, 130 personer har dödats och det har pratats om det inträffade terrordådet på radio och TV hela dagen och nu på kvällen. Otäckt!

För övrigt händer det mycket på jobbet just nu också och idag hände det något helt oväntat. Förändringar pågår. Får se var vi landar…

En promenad för att låta tankarna få vandra fritt fick bli dagens motion och en stund med textpennor i handen var avkopplande och meditativt också. Nu känns det skönt att snart få avsluta den här dagen. Faktiskt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.