Foto,  Mat & bakning,  Recept,  Ur vardagen

Helgen så här långt

160312_2 Igår blev det spontanmiddag med några vänner. Det blev kyckling cordon bleu med spenat- och vitlöksmos à la Jennie Walldén. Det var väldigt gott. Framförallt kycklingen. Vill du testa? Receptet hittar du här)

160312Efter middagen tittade vi på finalen i Melodifestivalen. Det var bra men personligen tycker jag att Oscar Zia skulle ha vunnit och kvällens absoluta höjdpunkt var Måns Zelmerlöws framträdande av Heroes. Jag rös och grät… Fantastiskt!

I morse var det dags för en långpromenad. Klockan tio startade vi i Bunkertorp och gick 8,5-kilometersslingan.
bunketorp1 Det var mycket snö på sina ställen i skogen.bunketorp2 bunketorp3 När vi gått en stund stannade vi vid raststugan och fikade.bunketorp4Himla mysigt var det, men oj, vad jag frös efter det! Bara till att åka hem snabbt efteråt och lägga sig i ett varmt, härligt bad och njuta.
bunketorp5Ikväll skulle jag egentligen hem till en väninna för att tillsammans med henne och några andra diskutera kring en bok vi alla läst/läser, men det blev tyvärr inställt. Så jag passar på att bara vara, läsa, spela spel, vila och känna mig riktigt ledig. Skön känsla.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.