183 motionspass 2016,  Barnbarn,  Foto,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Barnbarn, träning, bakning och så

Lite blandade bilder från de senaste veckorna…
Vinterpromenad och fika med finaste lilla barnbarnet
Winterwalk3
Smoothietime Winterwalk2Regn- snö- & slaskväder…
Snöväder Muffinsbak. Med kolakräm, päronbitar, crumble och flingsalt. Roliga att baka.muffins Träningspasset inomhus i lördags var faktiskt jobbigare än klockan här nedan låter påskina. Med tanke på det urusla vädret körde jag ett jympapass hemma till en Friskis-DVD och sen lite tabataträning utöver det.

Jag har nästan alltid på mig pulsklockan när jag tränar något och under passets gång i lördags fick jag upp meddelande om att jag skulle kontrollera pulssensorn flera gånger, man jag tänkte inte mer på det… Tills jag var klar, svettig och trött. Vilket hån; återhämtningsträning. Jo, pyttsan!
ÅterhämtningspassPå kvällen i lördags gjorde jag en lite nyttigare variant av lasagne och den avnjöts innan Melodifestivalen. Riktigt god faktiskt, om jag får säga det själv.
Lasagne Igår promenerades det igen med sonen och hans familj. Det var fint väder till att börja med, men sen började det regna. När vi kom fram till Hamntorget där vi skulle dricka vårt medhavda kaffe och äta muffins blev det dock ett kort uppehåll så vi kunde mumsa i oss matsäcken och sen började det regna i samband med att vi svalde de sista klunkarna av kaffet. Så rätt bra tajming får man väl ändå säga att vi hade.

Och änderna var glada att vi kom. 🙂
änder

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.