183 motionspass 2016,  Träning,  Ur vardagen

Back on track

frukostVaknade halv sex i morse, hämtade en kopp kaffe, kröp ner under täcket igen och läste dagens Göteborgs-Posten på iPad:en. Smidigt. Därefter gick jag upp, drog på mig träningskläder och gav mig ut på en helt fantastisk löprunda. Fantastisk, dels för att jag inte sprungit på en vecka, men också för att jag fick så många olika förnimmelser och intryck medan jag sprang.

Det snöade och haglade när jag gav mig iväg på det vita underlaget. Därefter klarnade det upp, mulnade på och sprack sedan upp igen.

Himlen var täckt av stora moln; grå, mörkgrå, vita, tunga, fluffiga, ja alla sorter på en och samma gång. Jag såg snö- och hagelskyar svepa förbi framför de mörkare molnen och på vissa ställen var himlen ljust blå och klar där molntäcket spruckit upp. Där solen gick upp kantades molnen som av guld. Det var så vackert! Helt magiskt.

Haglet piskade mig dock i ansiktet stundtals men ibland värmde solen mina kinder lite lätt. Det var tyst ute och troligtvis låg många fortfarande och sov när jag sprang iväg. Jag mötte/såg nästan inga bilar överhuvudtaget och det var den bästa löprunda jag varit med om på länge. En mil blev det i ett lugnt  tempo.
13februariJag ville ta det lite lugnt och känna efter eftersom jag drabbats av en intensiv men turligt nog ganska snabbt övergående förkylning i veckan: halsont i måndags och tisdags, ingenting i onsdags och hur tät i näsan som helst i torsdags och fortsatt tät och hostig igår och inatt. Men på bättringsvägen.

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka springa långt alls, men i och med det lugna tempot var det inga problem överhuvudtaget. Riktigt skönt, härligt och roligt! Tillbaks på banan igen alltså.

run

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.