Foto,  Lisa,  Ur vardagen

Fler vinterbilder

Ett par bilder till från gårdagens kyliga fotoutflykt till Vallda Sandö Naturreservat._DSC1782 _DSC1785_2 Idag har det varit mycket ”varmare”. Ner mot 0° och sol. Jag njöt inte av vädret förrän på eftermiddagen för jag vaknade och mådde riktigt kasst i morse, så jag jag låg kvar i sängen, spelade spel på telefonen, vilade, läste och sov om vartannat fram till strax innan klockan ett. Helt slut! Därefter orkade jag mig ut på en lugn promenad. Får se hur jag mår i morgon. Förhoppningsvis bättre, för det är så tråkigt att vara hemma och inte må bra.

lisa

Lisa har varit hemma och hållit mig sällskap hela dagen; mattes lilla rufsetufs. Dags att boka tid för ryckning, samt kloklippning för hennes del inom kort. Det går fort när det väl börjar bli för långt och för mycket…

Här kommer några fler vinterbilder.
_DSC1895 _DSC1868 _DSC1855 _DSC1902 _DSC1835_DSC1852 _DSC1851 _DSC1845 _DSC1934 _DSC1836_DSC1924_DSC1933 _DSC1930 _DSC1926 _DSC1921 _DSC1981 _DSC1989 _DSC1990

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.