183 motionspass 2016,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Konferens, vinter, löpning, vinter, fotografering, vinter…

Den här helgen började med att jag steg upp kvart i fyra i fredags morse, tog pendeln in till Göteborg kvart över fem och sedan tåget vidare mot Stockholm. Det var jobbkonferens på Waterfront och övernattning fredag till lördag som gällde. Massa kul hände under dagen; det var mingel, tävlingar, mat, inspirerande tal, spännande nyheter och massa annat.

När dagens konferens var slut kom Måns Zelmerlöw och sjöng några låtar.
månsdarin2Därefter dök Darin upp vid middagen samt Albin och Kristin Amparo och efter det var det dans för den som ville. Och schlagerdrink! Mmm, håll ögonen öppna på krogen, jag och mina kollegor kommer att aktivera denna goding överallt där vi kan inför Melodifestivalen.
Hemresan skedde igår morse när solen lyste och det var kyligt vackert i huvudstaden.

stadshusetPå vägen hem mulnade det på och hemma snöade det en hel del igår kväll.
I morse var det runt sjutton grader kallt ute och soligt. Vackert, men brrr… Det var nästan med bävan jag drog på mig underställ, löpartights, träningströja, jacka, vantar och mössa och gav mig ut och sprang. Hur kallt skulle det bli…?

valldasandö4 Det visade sig inte vara någon större fara. Jag hade klätt mig väl och frös inte över huvud taget när jag sprang en nästan sju kilometer lång runda. Men rosig om kinderna var jag förstås när jag kom hem.

valldasandö5Efter några timmar bestämde jag mig för att klä på mig väl igen och ge mig ut på en liten fotorunda. Även denna gång lyckades jag och det var helt magiskt att stå ute på Vallda Sandö och se solen gå ner i horisonten. Så vackert!

valldasandö6 Glad att jag gav mig ut på båda rundorna idag.

valldasandö3valldasandö2 Nu är det kväll och snart väntar en stund vid TV:n innan det är dags att runda av den här helgen som har varit mycket bra.

valldasandö1

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.