Barnbarnsfotografering

duplobrun2 duplodjur duploorange duploröd duploröd2
hemköp1 hemköp2
leiaochkaninen2 leiaochlammet2_2 leiaochlammet2_3 selfie1 selfie2 servillfårej servillfårej2 servillfårej3 servillfårej4 servillfårej5

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Barnbarn, Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *