183 motionspass 2016,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Skön lördag

snowfrogIdag har det kommit ännu mera snö här på västkusten. Det har yrt på bra utanför fönstret, men inte hela dagen…

Dagen började halvtidigt – vid halv åtta närmare bestämt. Då var det dags för en taxpromenad (kort och effektiv), en kopp kaffe i sängen med tidningsläsning och sedan stod städning på agendan. Det är så skönt när det är gjort, men tack vare att jag alltid lyssnar på ljudbok när jag städar är det inte så farligt över huvud taget. Det är till och med trivsamt att gå där och fnula.

Efter städningen gav jag mig ut på en drygt åtta kilometer lång löprunda i det härliga vintervädret. 8-km-9_1_16Väl hemma igen var det skönt med en dusch och därefter skulle det handlas. Sen stängde vi dörren om oss, tände massa ljus och lät mörkret komma och lägga sig över vår lilla stad.
candleandlights Nu sitter vi här och väntar på att sonen med sambo och dotter ska komma hit. Det blev spontant bestämt för en stund sen att de skulle komma hit och sova över i natt. Så nu blir vi ”många” till middagen ikväll igen och har jag tur kanske det kan bli lite spel också. Trots att vi var hos dem på middag och spel igår kväll. Jag kan aldrig få nog av sällskapsspel…

wineandlight2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.