183 motionspass 2015,  Träning,  Ur vardagen

Gott nytt träningsår!

183pass2015_2Känns fint att få avsluta det hyfsade träningsåret 2015 genom att packa ner ytterligare en löprunda i lugnt och behagligt tempo i passlådan innan jag stänger, försluter och skickar ut den till havs samt ser den guppa iväg medan jag vinkar glatt och nöjt till den: Hej då 2015!

Man kan inte leva på gamla meriter, så nu plockar jag fram en helt tom låda som jag imorgon kan börja fylla med massa härliga, roliga, utmanande och/eller tuffa aktiviteter och pass under 2016.

Skönt också att förkylningen som jag fick efter allt gullande med barnbarnet i jul gått över. OBS! Jag klagar inte; det var värt varenda puss jag fick av henne, men det blev inte så mycket träning den senaste veckan på grund av halsont och en rinnande näsa. Härligt att vara på banan igen!

Dagens runda; 10,24 km i 6:07-tempo. Jag var osäker på dagsformen så hellre ta det lugnt och orka en mil – vilket var mitt mål – än att köra slut sig på fem, sex kilometer.

nyårslöpning183pass2015_3Nu är jag redo att fira nyår och imorgon börjar alltså det nya träningsåret 2016! Happy New Year!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.