Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Älskade unge!

Farmors lilla älsketofs gillar att smaka på det mesta i mat- och dryckesväg. I morse testades rödbetssalladen och den fick betyg godkänt. Jag var tvungen att ta fram kameran för jag tyckte hon såg så underbart gullig ut med det rosa runt munnen. Nästan som att hon målat sig själv med läppstift. Den dagen kommer nog i sinom tid den också… 27-december Sen gjorde hon en inspektion av det låga bordet med glasskiva som vi har i gästrummet. Ett smackande ljud åstadkoms med munnen och lite spott skickades in en bit under glasskivan också. Jodå, jättekul, tyckte hon att det var.27-december5 27-december7 Undrar vilka stora tankar som tänks här…?27-december3 En glad liten busfia är hon, det lilla trollet!27-december2 Älskade lilla unge!27-december4 27-december6 Och innan lunch idag packade familjen Staf Rambäck ihop sina saker, tog med sig hundar och barn och återvände hem till sig.27-december8Jösses, vad tomt det blev! Saknar dem redan massor! Att få natta en trött liten bebis, att känna hur hon känns helt trygg i min famn, när hon somnar och att få ha henne liggandes där på bröstet sovandes… Möta hennes yrvakna nuna efter en tupplur eller efter natten och se hela det lilla söta ansiktet spricka upp i ett stort, soligt leende avsett bara för mig, leka tittut, mata, leka, busa och gosas med henne. Mmm, det är berusande att ha detta lilla barn i sin närhet och helt klart beroendeframkallande! Jag älskar henne så mycket så det går inte att förklara!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.