Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Julmyset fortsätter

juldagen2Julmyset fortsätter idag på juldagen. Först mysig frukost med extra allt (för de andra – jag håller mig ju till senap på osten) och sedan åkte vi och köpte några nya nappar till lilltrollet, då Lisa tuggat sönder två stycken som råkat hamna på golvet.

juldagenOm ett par timmar samlar vi ihop oss själva och massa julkappar och packar in oss i bilen för att åka och fira jul hos makens syster med familj. Det årliga julklappsspelet ska spelas och det brukar bli så himla bra så det ser jag verkligen fram emot.

Hej från oss så  länge! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.