Barnbarn,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Julafton

Uppesittarkvällen igår med sonen och hans familj var mysig, lugn och skön. Enda smolket i bägaren var att lilla Leia är genomförkyld och har det så jobbigt med det. Svårt att komma till ro fast hon är trött och behöver sova och så har hon vaknat mycket när hon väl somnat. Stackars lilla gumman.

julafton3Men för det mesta är hon som synes go och glad som vanligt och så söt i den fina klänningen som hennes mormor sytt till henne att man bara smälter.julafton1Paketsnören alltså, är inte de det bästa med alla paket så säg…? Skit i pappret och innehållet, bara ge mig massa snören. Nu!!! 🙂
julafton2Efter frukosten i morse åkte den lilla familjen och firade jul med ovan nämnda mormor samt syskon med respektive. Vi passade hundarna så länge och passade även på att motionera. Jag sprang en runda och maken tog en promenad, så nu kan vi fylla på med mer julgodsaker i eftermiddag/kväll när de kommer tillbaka och vi firar resten av denna julafton med dem, Leias mormor och makens styvfar. Det blir fullt hus och förhoppningsvis riktigt mysigt och trevligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.