Foto,  Ur vardagen

Nu är allt klart!

I morse gick vi upp tidigt och började dagen med att städa av det sista. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till Systemet och köpte lite god likör bland annat. Därefter kompletteringshandlade vi det allra sista i julklappsväg, frukt och lite annat smått och gott.danföredan7 danföredan2 danföredan11 danföredan10 danföredan9 Efter en sväng till Kungsmässan och den obligatoriska Tomtelatten där hängde jag så misteln på plats i hallen. Ingen jul utan mistel… 🙂danföredan1 Gottebordet är välfyllt. Det som saknas är mina hemgjorda chokladbollar och Rocky Road:en. Dessa kommer på plats i morgon.danföredan3Här kastar sig maken över Janssons frestelsetillagningen medan jag fixar med misteln och slår in de sista klapparna…danföredan12 danföredan4 danföredan5 Förra året la maken vantarna på det här reklammaterialet från mitt jobb. Vi tycker lite olika, han och jag, när det gäller att pynta, men det här sitter ju så högt upp och jag är så kort, så det får vara. Jag kan låta bli att titta upp, så blir alla glada och nöjda. 😉danföredan15 danföredan6 Så där, nu är allt klappat och klart och julklapparna är flyttade från gästrummet och utplacerade under granen. Mysigt, mysigt! danföredan17 danföredan14 danföredan8Det börjar mörkna nu och snart kommer sonen med familj hit och ”checkar in” över jul. Det ska bli så mysigt att ha dem här. Och efter lite tacomys (!!) ikväll drar vi igång julfirandet på allvar. Då är det bingolottouppesittarkväll och i morgon drar vi på med julmat, julmust, godsaker, vörtbröd, julklappar, gemenskap, spel och lekar. Härligt!

En riktigt god jul önskar jag dig härmed. Hoppas du får det helt underbart och att du också får mycket gemenskap, värme, glädje och kärlek i jul. Kram, kram!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.