Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Leia sju månader

Leia7mån

Idag blir denna lilla solstråle sju månader. Så kort tid har hon funnits på jorden, men ändå har hon hunnit med att sprida så mycket kärlek och glädje omkring sig. Jag är världens gladaste och tacksammaste farmor tror jag. Och i morgon flyttar hon och sonen med sambo in över jul. Ska bli så mysigt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.