Foto,  Ur vardagen

Hyacinter och mistel

hyacintÅrets sista jobbmåndag har precis tagit sin början och om en stund styr jag kosan mot Varberg en sista gång för i år. Det blir bra. Men först blir det en vända in till kontoret i Mölndal.

Sen i eftermiddag ska jag jaga mistel och även köpa några nya hyacinter. Jag är inne på omgång nummer två med hyacinter sedan första advent och nu är det alltså dags att köpa in omgång nummer tre; de som ska stå och vara fina och dofta så gott över jul. Älskar doften. Myser!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.