Foto,  Inredning,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Nu är det jul

4advent2Ingredienser till mina spritspetsade chokladbollar. Ett måste till jul. Enligt mammas recept. Mmm, så gott! Detta bakades igår…
godisbak1…och Rocky Roaden blev också tillverkad igår. Mmm!
godisbak5 4advent3 Dessutom gjorde maken i ordning pepparkakshuset som han så gärna vill ha till jul. Det är överkurs enligt mig, men man måste ge efter på vissa punkter. Jag hjälpte faktiskt till också. Inte med själva pepparkakshuset, det gjorde han helt själv, men jag fixade några granar och gjorde några paket i marsipan. godisbak6 godisbak8 Tycker det blev rätt bra faktiskt.godisbak7 Idag, på fjärde advent, handlades så gott som all julmat in.4advent Och en gran införskaffades. En riktig skönhet, tycker jag. Den fick komma in och bli pyntad direkt. Ovanligt, men vissa gånger ska man frångå gamla traditioner. Idag var en sån gång. julgranenEftersom pyntet åkte in ihop med julgranssakerna fick de också komma på plats. Så; Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hopp tralalala…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.