Foto,  Inredning,  Träning,  Ur vardagen

Kameralek i adventstid

Det är mörkt nu när man kommer hem från jobbet och det är inte lika lätt och roligt att fotografera. Men det är perfekt tid för att tända ljus, för att fotografera dem med olika (helst långa) slutartider och dessutom är det kul att gå nära och längre ifrån för att se hur motivet ändrar sig. Ibland är detaljerna det fina, ibland är det helheten.
buddhaljus1 buddhaljus2 buddhaljus3Japp, då vet ni vad jag ägnar en del av min lediga tid till nu när jag skadat en muskel i låret. Vilodag från träning igår och vilodag idag… Det kryper redan i kroppen på mig, men jag vill verkligen inte riskera att bli långvarigt skadad, så jag låter låret vila tills det känns bättre. Hoppas det går snabbt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.