Ur vardagen

Fantastisk dag!

frukost1212 Vilken fantastiskt härlig dag det varit idag!  Vaknade hyfsat tidigt, läste tidningarna och drack en kopp kaffe i sängen. Sen var det dags för frukost och idag slog jag på stort och frångick mina knäckemackor till förmån för två skivor danskt rågbröd. Mmm. Gott! Och till det en kopp kaffe till samt några klyftor C-vitaminrik apelsin.

frukost12123Efter frukosten stod städning på agendan och det är en sann glädje att göra fint hemma medan man lyssnar på en bra och/eller spännande ljudbok. Just nu lyssnar jag på David Lagercrantz ”Det som inte dödar oss”. Bra bok, verkligen!

Efter städningen gav jag mig ut på en knappt åtta kilometers löprunda i solsken. Åh, så underbart med lite ljus och sol!

Därefter åkte jag på en shoppingtur och sen ägnade jag kvällen åt att redigera massa härliga och roliga bilder från förra helgen och tidigare idag. Maken har varit på Frölundamatchen i Scandinavium och sen blev det visst en öl, eller två, eller tre (?) på stan.
Nåja.

By the way, jag älskar verkligen macroobjektivet som jag använde när jag fotade här hemma i morse. Varför använder jag inte det oftare…? Note to one self: don’t forget to use it! A lot!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.