Ur vardagen

Mysig lördag

frukostDet är en regnig lördag här på västkusten idag. Det är riktigt mysigt att sitta inomhus med tända ljus, pilla med bilder, greja med bloggen, dricka kaffe och bara ha det gott. Ikväll blir det julbord och Arvingarna på Ruckmans och det ser jag fram emot. Det är alltid roligt att bli bjuden på trevligheter och jag är glad och tacksam för att det händer då och då. Jag gillar ju att bjuda till själv också, men det är extra lyxigt att komma till dukat bord.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.