Träning,  Ur vardagen

Du har för mycket energi

liljaNyss hemkommen efter ett bra cirkelgympass! Yeah! Lyfter på hatten, ger mig själv en dunk i ryggen och en liten blomma för att jag förtjänar det extra mycket ikväll.

Jag kände mig lite tveksam till om jag skulle träna eller inte. Tog först en promenad med vovven och maken och tänkte att det kanske räckte. Men jag var ju inbokad, så ”what the heck” det var väl bara till att svida om och dra iväg…

Och väl på Friskis kände jag direkt att jag fattat rätt beslut. Jag hade massor av energi! Jag körde på i ett bra tempo; puttade bildäck i snabb fart över golvet, drämde slam ball:en i golvet, utmanade mig själv i plankan, gjorde sit ups med extravikt, tryckte in rejält med motstånd på varje maskin (utom axelmaskinerna) och var snabbt i och ur efter varje 45-sekundersstation så att jag efter sju sekunder var redo i/på nästa maskin/station.

Jag hade till och med så mycket energi att jag missade att vi kört sista stationen. En kille skrattade och sa till mig när jag kastat mig ner i ”magmaskinen” ännu en gång; ”Du, vi är klara nu. Men du vill köra mer?”  Ja, flinade jag och sa att jag hade lite mer att ge. ”Du har för mycket energi” sa han då och log. Härligt! Hoppas han blev inspirerad inför nästa pass. 🙂

Och när man kommer hem efter ett sådant pass gäller det att nästa gång påminna sig själv om att hur motigt och kämpigt det än kan kännas att ge sig ut på den där löprundan, köra det där jympapasset eller vad det nu kan vara man tänkt sig att träna men saknar energi för: GÖR DET! Det känns så mycket bättre efteråt! Wow! Om jag är hög på endorfiner just nu? Hell yeah!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.