Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Leia – älsketofsen

pyjamastös
I natt sov sonen med familj över här. Mysigt som vanligt att umgås med dem på kvällen, äta mat, spela spel och bara vara. Mysigast av allt är nog ändå morgonen efter, när Leia vaknat och är så där extra mysig, go och glad. Älskade, älskade lilla barnbarn – farmors hjärta slår för dig. <3

leiatofsTill och med när du inte är riktigt nöjd är du helt bedårande charmig. Det bästa är dock när man får dig att le igen….ledsentösFarfar fick dig på toppenhumör snabbt igen när ni lekte Tittut. Du gillar speglar och att se dig själv, precis lika mycket som vi gillar att se dig… Käraste lilla trollunge – mitt hjärta svämmar över av kärlek till dig.

tittut

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.