Foto,  Träning,  Ur vardagen

Vildmarksleden

Vilken underbar dag vi haft idag! Klockan tio mötte vi upp vänner vid Härkeshult. Sen åkte vi mot Skatås och ställde av två bilar. Den tredje förde oss tillbaka till startpositionen och sen gick vi. Och gick. Och gick. Längs vildmarksleden som totalt är 4,2 mil.vildmarksleden1 Toker sprang förstås, så ofta han kunde, men han poserade även för några bilder.vildmarksleden2 Utsikten var magnifik på vissa ställen.vildmarksleden3 vildmarksleden4 Och farorna stod som spön i backen; träningsredskap, spindlar, trädrötter, lerpölar, mountainbikeförare som tävlade, getingar, älgspår och allt du kan tänka dig. vildmarksleden5 Men vi såg mycket fint också. Balsam för själen, inte sant?vildmarksleden6 Och så badade han, flat coated retrievern som har så mycket bad- och pinnglädje i kroppen. I början av promenaden kastade jag en pinne två meter och sen var jag hans lekkamrat för resten av dagen. Fast jag kastade inga fler pinnar. Hade jag gjort det hade jag säkert hållit på ännu…vildmarksleden7 vildmarksleden8”Shake it up baby now, shake it up baby…”vildmarksleden17 vildmarksleden9 vildmarksleden10 vildmarksleden11 vildmarksleden12 vildmarksleden13 När vi kommit drygt halvvägs stannade vi och tog en fika. En macka och kaffe satt fint.  vildmarksleden14 vildmarksleden15 Sen blev det så pass kyligt att det var dags att gå vidare.vildmarksleden16 vildmarksleden18 Ett fornminne passerades och dokumenterades längs vägen.vildmarksleden19 vildmarksleden20 Vi gick långt, men Toker sprang längre. Tur att matte hade med sig vatten på flaska också. Men han drack flitigt var helst han kom åt också.vildmarksleden21Här har vi ungefär tre kilometer kvar av vår drygt 16 kilometer långa promenad och det är perfekt för korvgrillning här. Men våra korvar, veden, yxan och you name it ligger i bilarna. Så vi gick vidare efter ett kort stopp här.vildmarksleden22 Väl framme vid bilarna ville vi verkligen grilla korv, så vi tog oss tillbaka en bit in i skogen och slog oss ner.vildmarksleden23 vildmarksleden24 Bosse gjorde upp eld…vildmarksleden25vildmarksleden26 vildmarksleden27Sedan grillade vi och jädrar vad gott det smakade med grillad korv ute i skogen!vildmarksleden28

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.