Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

breakfastKastade mig på datorn prick klockan tolv idag och surfade in på Ticnet för att försöka få tag på Håkan Hellström-biljetter till den 4 juni 2016. Det sket sig kan man säga. För jävla tråkigt! Tur dock att jag ätit en god frukost innan så jag inte satt där i den virtuella kön till kön och var hungrig, för då hade jag nog slagit sönder datorn när jag fattade att biljetterna sålt slut trots att jag inte kom längre än hit:

HellströmJävlars, jävlar! Jag är ju inte så van vid att boka biljetter till så här populära evenemang så där satt jag i godan ro och trodde att jag hade en chans… Ja, tjena! Biljetterna sålde slut på mindre än en timma läste jag på någon nyhetssajt och där hade jag suttit och hoppats i sjuttiotvå minuter… Om du vill ha en idiot lägg din hand i min.

Idioten gör dock just nu ett försök till då det tydligen blir en konsert till den 5 juni. Står dock lika still i kön igen…

smoothie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *