Barnbarn,  Foto,  Ur vardagen

Babyfotografering

I natt har sonen med familj sovit över hos oss. Så i morse passade jag på att ta massa bilder av vårt härliga, söta, underbara, lilla barnbarnseriousHon somnade vid köksbordet medan jag höll på att göra i ordning frukostensleeping2 sleeping Sen hade vi lite leksaker på bordet medan vi åt. Det var längesen… bunny Som en sol lyser hon – denna lilla fantastiska varelse – och värmer mitt hjärtasmile2 Soffhänger med pappsendadandiSittning och posering hos farfar
pointing looking grandpaandi

Farmors lilla älsketofs, jag är helt galen i dig, Leia! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.