Foto,  Ur vardagen

Vilken härlig dag!

dansarInledde dagen med att åka och kika på konst på Partille Herrgård. Många duktiga konstnärer ställde ut ett alster var där och om man ville kunde man åka och besöka deras ateljéer för att se mer. Det gjorde jag dock inte, men jag hade en härlig stund där bland alla vackra konstverk och speciellt några fastnade jag särskilt för. Vilken glädje och så mycket inspiration jag känner efter denna helg!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.