Foto,  Shopping,  Träning,  Ur vardagen

Skön helg

fallVilken skön och bra helg jag haft! Den inleddes med mumsig fredagsmiddag hemma och Idolmys med vänner. Promenad stod på schemat igår morse och sen var jag på stan och shoppade lite. Kom hem med tre par byxor och två toppar till mig och en skjorta till maken. Kul!

Sen på eftermiddagen cyklade vi ner till stan, träffade svägerskan och svågern och åt god mat på Tullen innan vi gick på ”Glada hälsningar från Missångerträsk”. Bra film och jag minns inte när jag skrattade så mycket på bio senast! Helt underbart! Efter filmen tog vi ett par glas på stan och hade det allmänt trevligt och soft.

I morse tog vi en långpromenad och sedan gav jag mig ut på en fotorunda. Först styrde jag kosan mot Lygnern och därefter Ramhultafallet. Det var mycket vatten i fallet idag och väldigt vackert. Därefter åkte jag vidare ut till Lerkil och Smarholmen. Träffade en annan hobbyfotograf som ville småprata lite. Trevligt.

När jag kom hem från havet anmälde jag mig till Trailvarvet som går av stapeln den 17 maj nästa år. Eftersom vi har vänner som gifter sig den 21 maj går tyvärr Göteborgsvarvet bort den här gången. Så då får det bli lite trail istället. 🙂 Det blir bra det också.

fyndfynd2

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.