Barnbarn,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

En bra dag

kyvikDagen idag påbörjades med en kopp kaffe och tidningsläsning i sängen. Lyx! Därefter blev det en rejäl långpromenad innan frukost. Efter det var det dags för en liten fotoutflykt och senare på eftermiddagen kom sonen, hans sambo och vårt underbara lilla barnbarn på besök. Middag, IFK-match och massa bebisgos stod på agendan. En bra dag helt enkelt.

jessica3

larsleia

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.