Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Höstfeeling


höstfeelingFick höstfeeling idag. Inte för att trädens blad har gulnat, inte för att det är kallt ute och inte för att det varit regnigt och ruskigt. Nej, det är ju inte så än. Träden är fortfarande gröna, det är ganska fint väder och 16 grader varmt ute. Det är bara något i luften som framkallar höstkänslan. Och så läste jag några recept i tidningen i morse som förmodligen spädde på det hela… Så här är några ingredienser jag köpte förut som ska användas till bak och mat. Mmm, det blir nog gott! 🙂

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.